pisula Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witam, ostanio zakupiłam mixer phonic mu-802 i mikrofon AKG. Wszystko to podłączyłam do mojej karty dzwiękowej Creative Sound Blaster Live. Wszystko było by ok gdyby nie fakt, że jak coś nagram to słysze w tym nagranym pliku buczenie. Dodam ze pomieszczenie w którym nagrywam jest wygłuszone i znaduje się z dala od komputera. Zarówno mikrofon jak i mixer zostały ustawione przez fachowca. Nie wiem co mam zrobić, czy ktoś może mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Pobaw się może jednak ustawieniami :>? (zbyt mocne wmocnienie :>). Jaki masz zasilacz (może to jego wina:>). Live lubi się grzać zobacz może to to :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisula Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 mówi Pan ustawieniami ?? hmm ... zabardzo na tym sie nie znam może mi Pan coś podpowiedzieć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Wejść do panelu sterowania,następnie opcja dźwięki i urządzenia audio.Metodą prób i błędów znaleźć najlepsze ustawnienia. Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...