znaj Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witam, Wyczytałem kiedyć w jakiejś gazecie komputerowej, że można przenieść cały folder Documend end Settings na inną partycję. Jedynie trzeba w rejestrze zmodyfikować ścieszkę do nowej lokalizacji tego folderu. I tu pojawia się mały problemik, bo po odszukaniu odpowiedniego klucza: HKEY Local machine|softwere|Microsoft|WindowsNT|CurrentVersion|Profilelist I otwarciu go, nie wiem jak go zmodyfikować. Domyślnie każdy ma tam wpis: "%SystemDrive%\Documents and Settings". Moje pytanie brzmi: Co mam wpisać w miejsce: "%SystemDrive%" aby mieć folder Document and Settings na partycji D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wpisz: D:\\Documents and Settings Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojok Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wpisz: D:\\Documents and Settings 1602319[/snapback] Ale żeby to zadziałało, to trzeba jeszcze przekopiować ten folder na dysk d. A tego się tak łatwo z poziomu windowsa nie da zrobić. Najprościej użyć do tego linuxa (o ile nie są to partycje na ntfsie...) lub zrobić tak: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...ndpost&p=913456 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...