leszek_e Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) witam. chce kupic pamieci TwinMos 2x512 pc 3200 i chodzi mi o to aby byly one na winbondach ch-5 lub bh-5. wiem jak jes rozpoznawac i mam mozliwosc kupna takich pamieci na ch-5 (P/N: ....AA4T, dwa okragle wtloczenia sa oraz na kazdym chipie po kazdej stronie po 2 metalowe "blaszki"-zapomnialem jak sie tonazwywa, na czipach jest tez nadruk 50D). Problem mam taki: czytalem ze jesli te warunki sa spelnione i sa to Pamieci TwinMos Speed Premium to wtedy sa na czipach ch-5. Ale raz pisze ze musza to byc twinmos speed premium a inymm razem ze moga byc zwykle twinosy i ze wazne jest seby te warunki o ktorych pisalem byly spelnione. no i te pamieci co ja moge kupic sa to zwykle twinmosy a nie speed premium i teraz chcialbym wiedziec czy one sa na tych ch-5 czy nie?? bo nie wiem czy sie zdecydowac?? troche zamotalem wiec podsumowanie: TwinMos 2x512 pc3200 cl2.5 P/N: ......AA4T, na kazdym czipie po dwa okragle wtloczenia i po kazdej stronie kazdego czipu dwie metalowe blaszki, oraz nadruk z konowka 50D czy sa to napewno winbondy jako ze sa to zwykle twinmos a nie twinmos speed premium?? prosze o odpowiedz (nie bede drazyl tematu bo wszystko wiem i to jest moja jedyna watpliwosc) dzieki wielkie z gory Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez leszek_e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 To na pewno sa winbondy, dwa wtloczone koleczka to logo winbonda, dodatkowo masz kocowke P/N AA4T czyli na pewno winbondy ch-5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio129 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 powiedzcie mi czy to są winbondy a jesli są to jakie i co z nich można wydusić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...