Skocz do zawartości
leszek_e

Szybkie Pytanie O Pamieci

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

chce kupic pamieci TwinMos 2x512 pc 3200 i chodzi mi o to aby byly one na winbondach ch-5 lub bh-5. wiem jak jes rozpoznawac i mam mozliwosc kupna takich pamieci na ch-5 (P/N: ....AA4T, dwa okragle wtloczenia sa oraz na kazdym chipie po kazdej stronie po 2 metalowe "blaszki"-zapomnialem jak sie tonazwywa, na czipach jest tez nadruk 50D). Problem mam taki: czytalem ze jesli te warunki sa spelnione i sa to Pamieci TwinMos Speed Premium to wtedy sa na czipach ch-5. Ale raz pisze ze musza to byc twinmos speed premium a inymm razem ze moga byc zwykle twinosy i ze wazne jest seby te warunki o ktorych pisalem byly spelnione. no i te pamieci co ja moge kupic sa to zwykle twinmosy a nie speed premium i teraz chcialbym wiedziec czy one sa na tych ch-5 czy nie?? bo nie wiem czy sie zdecydowac??

troche zamotalem wiec podsumowanie:

TwinMos 2x512 pc3200 cl2.5

P/N: ......AA4T, na kazdym czipie po dwa okragle wtloczenia i po kazdej stronie kazdego czipu dwie metalowe blaszki, oraz nadruk z konowka 50D

czy sa to napewno winbondy jako ze sa to zwykle twinmos a nie twinmos speed premium??

prosze o odpowiedz (nie bede drazyl tematu bo wszystko wiem i to jest moja jedyna watpliwosc)

dzieki wielkie z gory

Edytowane przez leszek_e

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi