[Shinigami] Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Kupiłem sobie gigabyte ga k8nf-9 i sie okazuje że musze wyminić pamięć (choć nadal mam wątpliwości) tu jest lista pasujących http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Suppor...gyGuide_101.htm Ale nie ma takiego sklepu gdzie znalazłbym odpowiednie geily 256 a żaden Patriot nie znajduje się na liście, jeżeli ktoś wie gdzie wyszukać któregoś z tamtych geil-ów lub hynixa niech poda mi link bo ja się męcze dwie godziny i nic nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 jak dla mnie to nie jest lista pamieci ktore pasuja do plyty, to lista pamieci ktore zostaly przetestowane na plycie i chodza/nie chodza, nie ma mozliwosci by przetestowali wszystkie rodzaje, szukanie odpowiedniego modelu mija sie z celem, kup pamiec jaka chcesz i sprawdz czy chodza, oszczedzisz przynajmniej czas i nerwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 No fajnie ale co zrobić jak nie będą pasować ?? O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 No fajnie ale co zrobić jak nie będą pasować ?? O_o 1602986[/snapback] A czemu mają nie pasować? Obecnie w zdecydowanej większości sytuacji nie doświadczysz żadnych problemów płyt na nForce4 z pamięciami. nForce4 jest bardzo tolerancyjne i działa świetnie zarówno z markowymi pamięciami jak i różnymi noname. Kup cokolwiek w miarę markowego i na pewno będzie OK. Na stronach producentów pamięci jest lista płyt kompatybilna z ich pamięciami i tam możesz znaleźć stosowne informacje. Np. takich patriotów nie ma na liście gigabyte, ale producent pamięci je na tej płycie (z sukcesem) przetestował. Ja bym się nie martwił na zapas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Dzięki za szybkie info :) Widze że ty inwestowałeś w najpewniejsze Hynix-y B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...