oxcros Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam nie wiedzialem gdzie to napsiac to pisze tutaj, mam nastepujacy problem w niektorych grach ,że od pewneigo czasu na zgieciach tekstur widac przeblyski np.podloza ? wczesniej tego nie malem takie lekkie krzaki co to mzoe byc ??? przeinstalowalem sterowniki do karty - mam karte GF 5900 A350 128 MB ;( pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Reszta sprzętu :>? Nie przegrzewa się :>? na jakiej jakich grach to widać :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxcros Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Duale Twin mosy 400 2 x 512 DDR Athlon 2800+ ASUS A7N8X-E Deluxe na karte mam to chlodzenie zalmana (takie z niebieskim tadiatorem i duzym wiatrakiem z boku) na procku taka turine mala pozatym obnudowa z 3 wiatraka - temperatury hmmm - a jaki jest dobry program do sprawdzenia czy wsyztsko jest ok ? np. na GTA SA p.s. Zaznacze ze ja jestem takim uzytkownikiem komputera co gra ;] wiec za wiele odemnie nie wymagajcie ;] pozdrawiam i dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...