PeterMac Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 która z tych obudów bedzie lepszym zakupem ?, Stacker jest większy i ma więcej miejsca ale na wygląd podoba mi sie zdecydowanie bardziej Wavemaster, obecnie mam Chiefteca AX-01-SLD aluminiowego ale myśle o zmianie na właśnie produkt Coolermastera co bardziej polecacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie rozumiem czy naprawde ciezko podjac samemu taka decyzje o wszystko trzeba pytac?? bierz ta która Ci bardziej odpowiada i zakoncz juz permamentne zasmiecanie forum, troche własnej inicjatywny ci nie zaszkodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disystem Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Miałem u siebie w sklepie obie obudowy. Są świetne. Na pewno bardziej funkcjonalny jest Stacker, ale nie o tyle, by się na niego zdecydować. Wybrałem Wave Mastera, jako kompromis między designem (naprawdę piękny jest), a funkcjonalnością... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 no też jestem nastawiony na zakup Wave Mastera, jeszcze sie zastanawiam troszke nad Antec P160 bo P180 za drogi jest :), ale raczej na bank wezme Wave Mastera, a czy jest możliwość dokupienia do Wave Mastera panelu bocznego z oknem ?. bartezjusz -> owszem moge podjąc samemu decyzje ale chyba nie zaszkodzi sie jeszcze wymienić opiniami na forum co do danego sprzętu, i nie pleć 3po3 że ja zaśmiecam permamentnie forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disystem Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Można kupić z oknem, ale w Polsce jest dostępne według mojej wiedzy na razie tylko takie: http://www.coolermaster-europe.com/index.p...ESASide%20Panel więc dość standardowe, a na stronie CoolerMastera są dużo ładniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) dzięki D_S za info, zapytam sie w sklepie Angela czy dałoby rade sprowadzić takie okno na zamówienie :) Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Stacker jest swietny. I do tego jest wielki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disystem Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zapytaj. Ja próbowałem ściagnąć bezpośrednio od dystrybutorów na Polske CoolerMastera: Incom, Action i Inter-es i nie dało rady. Ps. Jeśli Angela ma za 569 Wavemastera to drogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Stacker jest lepszy.... WaveMaster ma 3x80mm, stacker 5 albo 6x120 ? Pozatym ma szereg udogodnień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...