Skocz do zawartości
PeterMac

Coolermaster Wavemaster Vs. Stacker

Rekomendowane odpowiedzi

która z tych obudów bedzie lepszym zakupem ?, Stacker jest większy i ma więcej miejsca ale na wygląd podoba mi sie zdecydowanie bardziej Wavemaster, obecnie mam Chiefteca AX-01-SLD aluminiowego ale myśle o zmianie na właśnie produkt Coolermastera co bardziej polecacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem u siebie w sklepie obie obudowy. Są świetne. Na pewno bardziej funkcjonalny jest Stacker, ale nie o tyle, by się na niego zdecydować. Wybrałem Wave Mastera, jako kompromis między designem (naprawdę piękny jest), a funkcjonalnością...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no też jestem nastawiony na zakup Wave Mastera, jeszcze sie zastanawiam troszke nad Antec P160 bo P180 za drogi jest :), ale raczej na bank wezme Wave Mastera, a czy jest możliwość dokupienia do Wave Mastera panelu bocznego z oknem ?.

bartezjusz -> owszem moge podjąc samemu decyzje ale chyba nie zaszkodzi sie jeszcze wymienić opiniami na forum co do danego sprzętu, i nie pleć 3po3 że ja zaśmiecam permamentnie forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można kupić z oknem, ale w Polsce jest dostępne według mojej wiedzy na razie tylko takie:

http://www.coolermaster-europe.com/index.p...ESASide%20Panel

więc dość standardowe, a na stronie CoolerMastera są dużo ładniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi