skateadi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Kiedy prubuje sflashować bios karty graficznej(geforce4 mx 440)(programem nvflash) wypisuje mi coś takiego:"EEPROM man ID, devcode(55,aa):unknow ERROR:EEPROM not found".Co moge zrobić żeby sflashować bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 napisz jakich komend używasz po kolei moze trzbea zdjąc zabezpiecznie nvflash -b backup.rom nvflash -r nflash -6 -5 nowy bios.rom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skateadi Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 próbowałem takie komendy:"nvflash.exe nazwabiosu.rom" i "nvflash.exe-f nazwabiosu.rom" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 chyba nie chcesz flashowac biosu z GF4Ti :lol: ?? oby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 chyba nie chcesz flashowac biosu z GF4Ti :lol: ?? oby :) 1609456[/snapback] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skateadi Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 po prostu chciałem przerobić se na quadro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...