2pacco Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam kupilem sobie zestaw Creativa T5900, wszystko pieknie ladnie, gdyby nie to ze nie dzialaja tylne satelity....probowalem juz wszelkich pomyslow podsunietych na tweaku a znalezionych przez opcje szukaj... Moja karta dzwiekowa to realtek AC97 zintegrowany na Asusie a8n-SLI deluxe. bawilem sie w opcjach itp itd...central dziala...a tyl sie opiernicza :P Czy zmiana muzy na audigy 2 przynioslaby jakas zmiane? Pozdrawiam Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez 2pacco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A do dobrych gniazd w karcie/płycie podłączyłeś głośniki? Kolorki czasem mogą być mylące... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pacco Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 tak, juz zmienialem co tylko moglem, jak zle bylo cos podlaczone to od razu informowany bylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 a nie chcesz czasem mp3 słuchac na wszytkich głośnikach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pacco Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 probowalem nawet film dvd (niby mial miec 5.1) i tesh out... tylne nie dzialaja... sa napewno sprawne bo po przelaczeniu na przod dzialaja elegancko ... dlatego zastanawiam sie czy kupno audigy 2 pomoze =] wkoncu to wydatek rzedu 180 zl ---- oczywiscie mp3 i sluchanie na wszystkich glosnikach tez byloby mile ale nawet plugin do winamp nie bardzo pomogl (poza centralnym ktory to lyknal....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Live! 5.1 + KX Drivers spokojnie wystarczy do słuchania MP3 na wszystkich głośnikach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 a właczyłeś w opcjach karty (jakiś mixer czy cuś ) żeby wykorzystywał wszytkie głośniki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 To kwestia ustawień i podłączenia kabli, ja u siebie się męczyłem pare dni zanim udało mi się ustawić taki dźwięk z którego byłbym zadowolony. Największe kłopoty mialem z głośnikiem centralnym :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pacco Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 wszedzie gdzie moglem ustawialem na 5.1 .... w kazdych ustawieniach =] od ustawien tej zintegrowanej karty po jakies wynalazki leadtecka od dzwieku... wszedzie gubi te dwa tyle glosniki... kumpel zaproponowal kupno audigy 2.... i ni bede mial problemow =] co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Napewno nie będziesz miał problemów. Kup Audigy 2 ZS i do tego zestawiku będzie się wszystko idealnie komponowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Na moje to nie musisz kupowac Audigy. Ja mam taki sam problem zawsze gdy przeinstaluje system. Dwa dni grzebie w ustawieniach i zawsze sie uda uzyskac pelne 5.1. Tobie polecam najpierw ustawienie w Winapie w Wyjsciach w DirectSound twojej dwiekowki i jeszcze paru opcji. W ustawieniach tez musisz miec 5.1 i oczywiscie najnowsze sterowniki wraz z Mixerem w ktorym polecam robic testy. Mi sie zawsze udaje uzyskac 5.1 tylko trzeba grzebac a jakosc dzwieku i tak jest bardzo ladna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...