symbiont Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ostatnio udalem sie na poszukiwanie diod no i rozrkecajac magnetofon odkrylem to no i postanowilem ze nie uczynie z tego dawcy diod dopoki nie bede mial 100% pewnosci ze nie da sie tego odpalic w calosci... jak sie domyslacie samo podlaczenie 12V nic nie saje jadna dioda tylko mrugnie i nic wiecej. Jest jak widac 5 kabli z tego trzy nie wiem do czego sluza sa nimi zielony, zolty (na osobnej wtyczce) i niebieski ktory jest na jednej wtyczce z czerwonym i czarnym (jesli to ma jakies znaczenie)... Moze macie jakies pomysly jesli tak to prosze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Napisz na jakich to scalakach bo nie umiem odczytać to zeskanuję Ci kartkę z aplikacją układu, powinieneś dojść co gdzie podpiąć. Pozdr. Wydaje mi się że to UL 1980 ale nie mam pewności, czy tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 zaraz ci powiekrze i zobaczysz sam bo nie wiem bardzo o co chodzi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Tak to UL 1980 pod tym jest napis cemi jesli to w czyms moze pomoc zaznaczam ze chce tp podpiac do kompa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jak dasz e-mail to Ci wyślę schemat, nie mam pojęcia do czego możesz to zastosować w kompie. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jakiegos moda planowalem ale juz sam nie wiem czy to wypali symniont@go2.pl (masz parzeciez w profilu) dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...