Skocz do zawartości
**luk**

Acer 4102 I Powerdvd Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z odtworzeniem filmu DVD w Acerze 4102 a więc po włożeniu płyty odpala Power i naciskam play a tu wyskakuje okienko DVD error a w nim tekst : Nie znaleziono obiektu lub nazwy. I tak z każdą płytą , sprzęt nówka nie wiem co jest:(. Dodam iż ten sam film mogę obeirzeć w Windows Media Pleyer i nie ma problemu. Pomóżcie bo chiałbym aby to było odtwarzane w DVD.

Patrzyłem na forum ale nikt nie zgłaszał podobnego tematu.

Dzęki z góry za kazdy pomysł.

post-118359-1124770762_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm zaunstalowałem tego codeka ale nadal ten sam komunikat , nie wiem co jest grane, skopiowałem filmy na inne płytki firmowe ale guzik to dało. Nagrywarka w lopie to QSI DVD+-RW SDW-082 i zainstalowałem nowy soft do niej też nic a tak bym sobie coś obejrzał.

Może jeszcze jakieś pomysły .

Sprawdze jeszcze na gazetowych filmach. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wiem wcześnie miałem zainstalowanego Powera DVD którego dostałem z nagrywarka LG do PC, teraz go wywaliłem i zrobiłem inastalkę od Acera i poszło, ale dlaczego to nie wiem, może ktoś będzie umiał to wyjaśnić.:)

1609063[/snapback]

wszystko co dostales do laptopa bedzie dzialalo tylko z nim.Przewaznie to co dostajesz z danym sprzetem dziala tylko z nim.Jesli byloby inaczej byloby za dobrze :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi