**luk** Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Mam problem z odtworzeniem filmu DVD w Acerze 4102 a więc po włożeniu płyty odpala Power i naciskam play a tu wyskakuje okienko DVD error a w nim tekst : Nie znaleziono obiektu lub nazwy. I tak z każdą płytą , sprzęt nówka nie wiem co jest:(. Dodam iż ten sam film mogę obeirzeć w Windows Media Pleyer i nie ma problemu. Pomóżcie bo chiałbym aby to było odtwarzane w DVD. Patrzyłem na forum ale nikt nie zgłaszał podobnego tematu. Dzęki z góry za kazdy pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) zainstaluj sobie free DVD-Codec http://www.freewindows.dk/fw/modules/mydow...ile.php?lid=339 ja mialem takie komunikaty jak cos z codecami bylo nie tak Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez vitucky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
**luk** Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 hmmm zaunstalowałem tego codeka ale nadal ten sam komunikat , nie wiem co jest grane, skopiowałem filmy na inne płytki firmowe ale guzik to dało. Nagrywarka w lopie to QSI DVD+-RW SDW-082 i zainstalowałem nowy soft do niej też nic a tak bym sobie coś obejrzał. Może jeszcze jakieś pomysły . Sprawdze jeszcze na gazetowych filmach. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
**luk** Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Już wiem wcześnie miałem zainstalowanego Powera DVD którego dostałem z nagrywarka LG do PC, teraz go wywaliłem i zrobiłem inastalkę od Acera i poszło, ale dlaczego to nie wiem, może ktoś będzie umiał to wyjaśnić.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Już wiem wcześnie miałem zainstalowanego Powera DVD którego dostałem z nagrywarka LG do PC, teraz go wywaliłem i zrobiłem inastalkę od Acera i poszło, ale dlaczego to nie wiem, może ktoś będzie umiał to wyjaśnić.:) 1609063[/snapback] wszystko co dostales do laptopa bedzie dzialalo tylko z nim.Przewaznie to co dostajesz z danym sprzetem dziala tylko z nim.Jesli byloby inaczej byloby za dobrze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...