Malmot Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Sprawdzal ktos jaka jest roznica wydajnosci tego coolera z ta tasma ktora jest oryginalnie do niego przyklejona w porownaniu z jakas dobra pasta termoprzewodzaca? Mam w tej chwili na stanie tylko paste titana (ta srebrna) i nie wiem czy warto sie bawic w odrywanie tej naklejki. Wiem, ze zawsze lepiej dac paste, ale dla 2 stopni C nie chce mi sie bawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam Z reguły jest tak,że BOXowe chłodzonka najlepsze nie są - napewno nie nadawają się do OC. Ja jednak proponował bym zdjąć tą taśmę i kupić porządną pastę termiczną na allegro.pl jakiegos arctic ceramique i sądze,że temp. spadnie więcej niż 2*C :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Taśmy termoprzewodzące nie sa najlepsz... Jak masz paste to jej użyj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...