DeKeR_w Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 mam taki problem... jestem uzytkownikiem sieci radiowej w koszalinie, i mam problem z P2P, a konkretnie chodzi mi o torrenty, bo niby mam statyczne IP zadnego firewalla na kompie, a caly czas predkosc sciagania jest tragiczna... mam 256kbps a transfer to rzedu 5kB... moze ktos mi wyjasnic dlaczego tak jest albo co moze pomoc?? z gory dzieki za odpowiedzi. a z http lub ftp sciaga mi 30-40kB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 źródła, porty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zablokowane porty / mało źrodeł dla tego torrenta / źle skonfigurowany program sieci bittorrent [ właśnie, jakiego programu używasz? ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeKeR_w Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 wiec tak, program to bitcomet, lub bittornado... ze zrudlami to jest tak ze jest ich ok 1000 a laczy sie tylko z 40-50 moze w tym problem? a porty to czym moge sprawdzic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jak nie masz publiczengo ip to bedzie ciezko, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeKeR_w Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 znaczy jest tak jak wchodze na stronke gdzie podaje mi moj adres IP to wychodza mi 2 jeden ten staly co mam teraz a drugi jakis inny co nie wiem o co chodzi... wyglada to mniej wiecej tak: 211.332.45.75,56.221.57.996 tam gdzie podaje i ten drugi jest tym moim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jesli masz wew ip to pokarze ci i tak to ip admina czy innego kompa udostepniajacego net.to musisz poprostu wiedziec czy masz.Ja mam wew ip ale mam przekierowane porty i smiga az milo.pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...