SuChyY Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam zamiar kupic Radeona jako nastepce mojego tragicznie zmarłego GF 2 Pro... chyba bede mial okazje kupic go w USA i znalazłem kilka egzemplarzy OEM za 85$... po rozmowie z groobym okazalo sie ze to nie bedzie najepsze rozwiazanie poszukalem dalej i mam cos za 97.5$ z pamieciami 3.6... niestety nie wiem jakiej firmy. Ale wlasnie - co sadzicie o tej karcie za ta cene: http://shop.store.yahoo.com/atacomus-store...irad856436.html Jets to chyba pelny Radeon 8500 275/275 na opamieciach 3.6 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jak spalil sie ten GF2pro bo mam takiego samego i chcialbym wiedziec czego z nim nie robic.:) I tak nie kapuje czemu tam to chcesz kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jak spalil sie ten GF2pro bo mam takiego samego i chcialbym wiedziec czego z nim nie robic.:) I tak nie kapuje czemu tam to chcesz kupic. Spalil sie - UWAGA - sam z siebie... pewnoge dnia odpada jedna zapinka od radiatora i wlaczyklem kompa i spalilem go... Dlaczego tam ? Bo kosztuje 400zl a wpolsce taniej niz 600nie znajde... wystarczajace uzasadnienie ? bo dla mnie tak.. Nikt wiecej nic nie potrafi powiedziec ... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 nikt nic nie sadzi ? a liczylem na Was... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Heh SuChyY - ja już chyba mówiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 nadal mi zal Twojego pro. jak ci nie odesla go na clo, to lajt. jak odesla to dolicz 40% do ceny. nie wiem, czy warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 nom grooby mowil :) irling - karta przyjedzie do mnie, ktos mi ja przywiezie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Na Allegro widziałem ostatnio Radeona 8500 z pamięciami 3.6 ns, za 550zł, bodajże nowy i na gwarancji.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 nom grooby mowil :) irling - karta przyjedzie do mnie, ktos mi ja przywiezie...to bierz wiecej! ja jednego biore na biegusiu za taka kaske! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...