irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 za www.skaner.net.pl: Na zakończonych targach Comdex 2002, ATI zapowiedziała, że prawdopodobnie już w lutym 2003, pojawi się nowy chipset graficzny Radon R350 ochrzczony jako Radeon 9900. Produkt zostanie wykonany w technologii 0.13 mikrona, z pamięciami typu DDR2 oraz procesorem pracującym z wyższą częstotliwością od największego konkurenta, układu NV30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 co o tym sadzicie? Tak mi sie zdawalo, ze bedzie. 9700 ma duzy potencjal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Już było :twisted: i to nawet dziś... BTW Dlaczego napisałeś swoją wypowiedz w dwóch postach, czyżby ktoś tu nabijał posty?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 wlasnie jak napisalem to zauwazylem. sorki. za 2 posty sorki, za bardzo sie podekscytowalem. czy liczba postow ma jakies znaczenie? beda nagrody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 To potem bedzie R9999, a potem R9999,99 :) Nie mogliby uzywac jakis konkretnych oznaczen ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 yasssu ;p ale macie problem... zlikwidujcie rangi i ilość postów i nikt nie bedzie o nic posądzany ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 A odnośnie samego Radka to myśle że NVIDIA jest zagrożona, czytałem dzis, że FX ma zostać opózniony ( nawet do marca, 9900 ma być już w lutym), a ATI napewno nie wypóści słabszego od FX układu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Powtorze sie, ale mysle, ze jest to analogia do intela i amd. raz ci, raz ci. a dla przecietnego uzytkownika roznicy poza cena i tak nie ma wielkiej. ale taka kate chcialbym miec...za rok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 To potem bedzie R9999, a potem R9999,99 :) Nie mogliby uzywac jakis konkretnych oznaczen ? Dla Ciebie Nvidia specjalnie uzywa malych liczb 1,2,3,4 zebys sie nie pogubil kupujac karte. do czego sie jeszcze przyczepisz? Moze zaprzestan uzywania komputera, skoro Cie tyle stresu kosztuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Tylko że AMD jest teraz w dołku, technicznie jest dość dużo za Intelem. Na odpowiedź NVidi na R9700 musieliśmy czekać( w zasadzie to dalej czekamy) już kilka miesięcy, a jeżeli potwierdzi się to, że FX'a zobaczymy dopiero w marcu to bedzie koło 8 miesięcy po 9700, i w dotatku dopiero po 9900!! A wtedy to może być róznie.... Tyle, że jest wielu takich użtykowników kompów, dla których Gf jest jedyną kartą jaką znają i i tak go kupią choćby był słabszy od Radeona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a mi 9700PRO wystarcza wszystko mi chodzi tylko niewiem jakie AGP aperature size ustawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a mi 9700PRO wystarcza wszystko mi chodzi tylko niewiem jakie AGP aperature size ustawić.powinno byc chyba 128mb, jak sie da. nie wiem jak to bedzie dzialac na 256 ramu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...