siwy_bos Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) Tak jak w temacie. zaraz po właczeniu Komputera pokazują się paski czarno białe. Pionowe i poziome. Czy wiecie czy da się coś z tym zrobić na własną ręke ?? Nie napewno niebyła podkręcana. A co do wentylatora (to nieróbcie ze mnie debila :angry: ) już nie jeden wymieniłem na grafice B) . Więc to nie wentylator. Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez siwy_bos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandi Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Podkręcałeś coś ?? Sprawdz czy wiatrak się kreci na grafie jak wogule masz coolerka... Coś mi tutaj śmierdzi spalenizną, kiedyś na innym forum koleś chciał wymienić karte graf. na lepszą i pytał się jak uszkodzić karte a ktoś powiedział, żeby odłączył coolerek na grafie i pokaża sie takie paski które nigdy nie znikna. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...