Skocz do zawartości
Zoltar

Nowe auto prezesa Action-a

Rekomendowane odpowiedzi

i bardzo dobrze - firma jest ok - biorę często od nich sprzet. A że kupił na firmę - sam tak robię (tylko ta klatka w samochodzie przeszkadza jak chcesz coś dłuższego przewieźć :( ) całe szczęście choć trochę pieniędzy (znaczy VAT za samochód) zostanie w rękach uczciwego przedsiębiorcy który tworzy miejsca pracy a nie trafi do budżetu marnującego wszystko co się da!

Miłego i bezpiecznego użytkowania Panie Prezesie! (kiedyś też takiego się dorobie :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... mnie to tam wisi jakie auto kupił se gość z actiona. bardziej wkórwia mnie to jakie bryki se kupuje polski rząd  8O  !!!! banda po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ych buraków !!!!!!

...

sork za przekleństwa ale niemogłem wytrzymać...

Musze sie pochwalic ze mialem okazje jezdzic RS4 tuningowanym przez mtm (420km 4,2 do sety) super sie jechalo szkoda ze nie moje :( a z powyzszym zdaniem zgadzam sie w 100% to ze ludzie pozakladali firmy i kupuja super fury ok fakt zazdroszcze im bo kto tego nie robi ;) ale to jest ok pracowal i ma :) ale szlak mnie trafia jak widze ostatnio beemke X5 na niebieskich rzadowych tablicach ze swiatlami niebieskimi i czerwonymi wiec pewnie z Biura Ochrony Rzadu lub czegos w podobie a pozniej slysze jakiegos urzedasa w TV ze trzeba "pas zacisnac" bo kasy nie ma buraki a jak papierz przyjechal to sobie kilka nowych siudemek kupili (byla o tym mowa na forum.tuning.pl) dopiero po aferach w prasie zrezygnowali z tego ktos na forum.tuning.pl pisal kiedys ze milal kilka rzaduwek same nowe siudemy oszacowal ich wartosc na jakies 1,5 miliona nowych zlotych !!! szkok!! ale panstwo biedne.

Sorki ale sie wkurzylem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Musze sie pochwalic ze mialem okazje jezdzic RS4 tuningowanym przez mtm (420km 4,2 do sety) super sie jechalo szkoda ze nie moje :( 

to byles wtedy chyba najszybszym slimakiem (xslimakiem) swiata :D

a z powyzszym zdaniem zgadzam sie w 100% to ze ludzie pozakladali firmy i kupuja super fury ok fakt zazdroszcze im bo kto tego nie robi ;) ale to jest ok pracowal i ma :) ale szlak mnie trafia jak widze ostatnio beemke X5 na niebieskich rzadowych tablicach ze swiatlami niebieskimi i czerwonymi wiec pewnie z Biura Ochrony Rzadu lub czegos w podobie a pozniej slysze jakiegos urzedasa w TV ze trzeba "pas zacisnac" bo kasy nie ma buraki a jak papierz przyjechal to sobie kilka nowych siudemek kupili (byla o tym mowa na forum.tuning.pl) dopiero po aferach w prasie zrezygnowali z tego ktos na forum.tuning.pl pisal kiedys ze milal kilka rzaduwek same nowe siudemy oszacowal ich wartosc na jakies 1,5 miliona nowych zlotych !!! szkok!! ale panstwo biedne. 

Sorki ale sie wkurzylem ;)

Amen, bracie. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to fajne autko koles ma :) Niestety za granice sobie nim nie pojedzie :)

Bo chyba nie usmiecha mu sie stanie w kolejce dla tir'ow ?  

Ale zagladanie ludzia to kieszeni to chamstwo i buractwo !

???? Skąd ci to przyszło do głowy??? Ja od dawna jeżdże samochodzmi kombi zarejestrowanymi jako ciężarowe, ale nigdy nie stałem w kolejce dla Tirów, zawsze dla osobowych. No chyba, że na niektórcy granicach tak jest, a ja na nich akurat nie byłem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi