Skocz do zawartości
Jaro830628

Dlaczego Nie Moge Odwiedzać Forum ?

Rekomendowane odpowiedzi

otóz od pewnego czasu nie moge wchodzic na forum tweak.pl ! nie wiem co sie stało moja przeglądarka internet explorer nie może odnaleźć tej strony.Wobec czego nie moge korzystać z dobrodzejstw jakie niesie to forum.

wpisuje forum.purepc.pl i nic wpisuje www.tweak.pl i tez nic myślałem ze forum szlak trafił i znikło nie wiedzieć czemu.Pisze z pracy i jak widaać forum ma sie dobrze na szczeście . W takim razie co jest nie tak z moim kompem ?? prosze o pomoc ! mam WIN XP z SP2 NOD32 Ad-aware6. próbowałem też wchodzic na forum z wyłączonymi tymi programami ale tez nic hyba ze ktoś mi poda adres IP i po tym mi sie uda jesli jest taka mozliwość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mialem taki problem przez pewien okres, na drugi dzien bylo OK, a po 3 dniach znowu nie dzialalo, to wtedy wchodzilem na tweak.pl akurat dzialalo :wink: i na link, ze zlotu, ktory przerzucil na forum, wtedy sie zarejestrowalem no i zapisalem sesje w operze :gitarzysta:

A moze to ban IP :twisted2: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ban to napewno nie bo i za co ?! jak mnie nie było to mnie nie było a jak chce byc to nie moge :D spróbuje z jakiślinków powchodzić ale nie działało jak do tej pory musi cos być nie tak! nie ma skutku bez przyczyny czzekam jeszcze na inne sugestie.i dzieki M@ly. zobaczymy moze ktos bedzie wiedział w czym leży rzecz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z innymi stronami jest OK! a szpiegowskie cookie blokuje mi adaware6 ale wczesniej podczas jego pracy odwiedzałem strone tweak.pl! próbowałem również w wyłączonym programem wchodzic i tez nic ! pisałem o tym wczesniej

1611675[/snapback]

sprawdz konfiguracje przegladarki, mialem podobny przypadek

ps. adware6 zmianilem na SPYBot'a 1.4 - polecam!

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastosuje sie do waszych podpowiedzi i sprawdzzze czy wtedy bedzie wszystko działało!

Spybot search&destroy jeśli chodziło o niego to moim zdaniem jest cienki chodzi o to ze adaware jest bardziej efektywny znajduje i blokuje wiecej niz spybot

No i w końcu pewnie skusze sie na instalke linuxa! mam na chacie mendrake 9 o ile dobrze pamietam i zaczne sie troszke z nim i na nim uczyc !

ja kkłopot bedzie nadal występował to sie zgłosze ponownie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi