pawlusz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Kupiłem dwa dni temu płyte Gigabyte K8NSC 939 i Athlona 3000. Dwa dni chodzilo wszystko ok. Zainstalowałem nowszą wersje Utylity managera (5 z kawałkiem) i pochodzil 24 h, a tu nagle włączyłem spowrotem głośniki (bo miałem dżwięk pod tv bo patrzylemma filma) i w głośnikach słysze "danger, danger, danger......" Zrestartowałem kompa, potem ustawienia biosa (mam biosa F3-po ubgrade) i dalej nic. Wrócilem do UM 4 i nic nie marudzi. Co się działo? Czy coś nie tak? Czy z tym managerem czy może z płytą?? Pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Sprawdź temperatury i obroty wiatraków. Najprawdopodobniej cooler miał zastój :) Pozdrawiam socet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlusz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Sprawdź temperatury i obroty wiatraków. Najprawdopodobniej cooler miał zastój :) Pozdrawiam socet 1611687[/snapback] Dzięki za szybką odpowiedz Temperatura i obroty są ok. Temperatura nie przekracza 35 st. obroty w okolicy 4000 Czy Moze być to problem że nie mam wentylatorka podłączonego do plyty (System Fun) Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez pawlusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dzięki za szybką odpowiedz Temperatura i obroty są ok. Temperatura nie przekracza 35 st. obroty w okolicy 4000 Czy Moze być to problem że nie mam wentylatorka podłączonego do plyty (System Fun) 1611697[/snapback] Bardzo możliwe. W takim razie wyłącz monitoring obrotów Case fan'a i spokój. Pozdrawiam socet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlusz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Bardzo możliwe. W takim razie wyłącz monitoring obrotów Case fan'a i spokój. Pozdrawiam socet 1611703[/snapback] tak też zrobiłem, jak na razie spokój.... ufff dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bylica Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Bardzo możliwe. W takim razie wyłącz monitoring obrotów Case fan'a i spokój. Pozdrawiam socet Ale jak wyłączyć monitoring obrotów Case Fan'a?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...