tburdzy Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 cze, mam mandrake 10 i jak zainstalowalem, to na poczatku wszystko sie automatycznie logowalo do systemu okienkowego a teraz po okolo tygodniu uzytkowania laduje sie tylko jakis czarny ekran i pisze ze trzeba podac login i haslo, da sie to moze jakos zlikfidowac tak zeby bylo wszystko tak jak na poczatku? dzieki z gory za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 podczas odpalania systemu daj init4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tburdzy Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 nie jestem zbytnio masterem w linuxie, mozesz mi powiedziec co to jest ten init4.dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Po zalogowaniu sie, wpisz w konsoli telinit 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...