kios Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam problem bo sformatowalem dysk twardy komputera i nie che mi teraz dzialac karta dzwiekowa! prosze o odpowiedz gdzie moge znalezc sterowniki (tak jak napisalem BXcell ) do tej plyty (czy takie wogule sa ?)? moze ktos wie ? ratunku ! Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez kios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Powinny być na płycie cd jaką dostałeś z płytą gł. Lub na stronie producenta:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kios Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Powinny być na płycie cd jaką dostałeś z płytą gł. Lub na stronie producenta:). 1612095[/snapback] a nie wiesz moze jaka to strona bo ja nie moge znalez (wyskakuja mi jakies strony o samochodach i perfumach)! ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro911 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 hmmm... wiesz, jest taka strona google.pl. I tam masz taki prostokącik w którego wpisujesz "BXcell drivers" albo coś podobnego. Klikasz szukaj i masz otwiera Ci się tak lista stron, na której mogą być sterowniki. Wierz mi, to zazwyczaj pomaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kios Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 naprawde nie moge znalezc tych sterow! wyskakuja stronki rozne a to z forum a to z samochodami itd. a z driversami nie ma nic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro911 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zamiast wpisywać BXcell wpisz BXcel, bo cos mi sie wydaje, ze te plyty tak sie nazywały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...