michalak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ostatnio byłem w Geancie i zobaczyłem to: ATHLON proszek do prania, najwyższa jakość, 4,99 za (?). Był rozchwytywany. Tylko niewiem z jakiej serii :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 pewnie niezle mozna go zakrecic. dziala przy 800 obrotach bebna na minute... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 I napewno dobrze chodzi (wiruje) na O/C.IHMO temp. 30 stopni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ostatnio byłem w Geancie i zobaczyłem to: ATHLON proszek do prania, najwyższa jakość, 4,99 za (?). Był rozchwytywany. Tylko niewiem z jakiej serii :twisted: :twisted: Jezeli jestes spostrzegawczy tak bardzo, to zwroc nastepnym razem uwage, gdzie takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly zamieszczasz :evil: Czytac nie umiesz ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 P.S. (dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby go nie pokruszyć za mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 P.S. (dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby go nie pokruszyć za mocno.P.S. (dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby go nie pokruszyć za mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 P.S. (dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby go nie pokruszyć za mocno.P.S. (dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby go nie pokruszyć za mocno.P.S. (dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby go nie pokruszyć za mocno.P.S. (dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby go nie pokruszyć za mocno. Nie nawąchałeś się przypadkiem tego proszku? A może opakowanie spadło ci z najwyższej półki na głowę? A jakie serie proszku mają? Jest AGOIA - poznasz po zielonym kolorze opakowania :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Chyba widziałem kiedyś ten proszek. Ale nie w Polsce i to dawno temu. Z tego co pamiętam to zielony on nie był :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Tristan mi kiedys pokazywal napoj Volcano :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 ostatnio byłem w Geancie i zobaczyłem to: ATHLON proszek do prania, najwyższa jakość, 4,99 za (?). Był rozchwytywany. Tylko niewiem z jakiej serii :twisted: :twisted: LOL!!! Czekam na płyn do mycia naczyń marki GeForce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 to już stare było dawno temu w chipie albo w komputer świat:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 to już stare było dawno temu w chipie albo w komputer świat:)dokładnie tak z 6 mcy ago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 AGOIA nie koniecnzie musi być zielony. W moim przypadku proszek był brązowy ! 8) Uważacie aby nie rozsypać go przy kasie! Tranzystory powłażą w ruchomą lade i co wtedy będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...