Skocz do zawartości
michalak

Dla fanów AMD

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio byłem w Geancie i zobaczyłem to:

ATHLON proszek do prania, najwyższa jakość, 4,99 za (?). Był rozchwytywany. Tylko niewiem z jakiej serii :twisted:  :twisted:

Jezeli jestes spostrzegawczy tak bardzo, to zwroc nastepnym razem uwage, gdzie takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly zamieszczasz :evil:

Czytac nie umiesz ? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S.

(dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby go nie pokruszyć za mocno.P.S.

(dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby go nie pokruszyć za mocno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S.

(dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby  go nie pokruszyć za mocno.P.S.

(dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby  go nie pokruszyć za mocno.P.S.

(dla chętnych) mają tam jescze całe stosu tego proszka. po co przepłacać kupująć ariela, lepiej kupić wydajniejszczego athlona. ALE UWAGA bardzo łatwo można uszkodzić ten proszek, trzeba uważać żeby  go nie pokruszyć za mocno.

Nie nawąchałeś się przypadkiem tego proszku? A może opakowanie spadło ci z najwyższej półki na głowę?

A jakie serie proszku mają? Jest AGOIA - poznasz po zielonym kolorze opakowania :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio byłem w Geancie i zobaczyłem to:

ATHLON proszek do prania, najwyższa jakość, 4,99 za (?). Był rozchwytywany. Tylko niewiem z jakiej serii :twisted:  :twisted:

LOL!!! Czekam na płyn do mycia naczyń marki GeForce :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi