ff:om Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam. Mam problem. PC ojca. Stary. Celeron 466MHz, 120bsdr, Płyta Główna z chip stem VIA oraz Vanta 16mb. Problem w tym ,że win98 [orginał SE] wykrywa karte, niby instaluje sterowniki [z win update] ,a karta działa w 16kolorach i 640x480 :? Przy manualnej instalacji sterowników "operacja" nie kończy sie powodzeniem i wyskakuje komunika: "Błąd numer: 0x80070726 Opis: niezgodna wersja procedury wejścia RPC" Czy może jakoś to naprawić? Będę bardzo wdzięczny za pomoc w imieniu moim jak i Ojca. Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez ff:om Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A jakie sterowniki instalujesz ?? Vanty to dosyc stare karty i niektore nawet nowsze detonatory nie chcialy juz dzialac z ta karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ff:om Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A jakie sterowniki instalujesz ?? Vanty to dosyc stare karty i niektore nawet nowsze detonatory nie chcialy juz dzialac z ta karta. 1612643[/snapback] Instalowałem sterowniki które obsługują TNT2 itp. Jeszcze takie znalazłem :) Ktoś jeszcze pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...