grzemach Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam, Wie ktos moze gdzie mozna pobrac bios do w/w plyty glownej?? czyli do clayton intal bxatx s370 (oznaczenia spisane z faORT: ORT: ORT: ktury... nie mogle sie dopatrzyc nic wartosciowego pozdczas startu sys ani na samej plycie glownej). pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Z takimi informacjami jak podales nie mozna, chyba widizisz, ze podales tylko nazwe firmy i typ gniazda procesora, a to za malo. Plyty Claytona to oem PcPartner, jednym slowem tani syf :P Podaj ciag znakow widoczny na dole ekranu przy starcie biosu. Podaj tez numer nadrukowany na plycie cos w stylu 35-C962-10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Kolobos, wiesz co to rozumienie przeczytanego tekstu ? Przecież @grzemach napisał 'nie mogle sie dopatrzyc nic wartosciowego pozdczas startu sys ani na samej plycie glownej'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 :arrow: andrek Wiem doskonale, za to Ty chyba nie masz nic innego do roboty jak zwarac mi uwage mimo, ze sam masz chyba zerowe pojecie o tych plytach jak i o ogolnej identyfikacji plyt! Nie wiem co dla autora postu jest "wartosciowe" dlatego napisalem mu co ma podac! Bios id napewno jest i numer na plycie tez powinien byc wiec lepiej zamilcz marny trolu i nie zabieraj wiecej glosu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzemach Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 cos wartosciowego to jest np nazwa plyty glownej... a jak sam powiedziales to jest nienajlepszy sprzet (i troszke starawy), wiec ciezko jest znalezc info jaka jest nazwa tej plytki... jutro pojde i poszperam ale nie sadze abym za wiele znalazl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...