nrl Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam mam kilka albumow w formacie FLAC,mp3 oraz APE tylko że one nie są podzielone na odzielne utwory i mam pytanie do was jak je podzielić, a raczej czym?? Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Exact Audio Copy, z tego co wiem, to powinien tez odrazu podzielic na utwory. Jesli chcesz wypalic na CD to: FireBurner, BurnDrive, Burrrn Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ale niby jak?? nie chce wypalać na płytke bo wiem jak to sie robi tylko mam problem z podzieleniem flaca na na odzielne utwory. jak to zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) ape nie ma mozliwosci podziału na poszczególne utwory na hdd -chyba ze go rozpakujesz monkeysem i wrzucisz na wirtualny napęd a z flac w 1 pliku cału album to sie jeszcze nie spotkałem Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ape nie ma mozliwosci podziału na poszczególne utwory na hddJak to nie? Oczywiście, że ma. Program Easy CD-DA Extractor. Zakładka Audio File Format Conventer, wrzucamy plik .cue dołączony do ape'a, convert files - i po robocie. Programik radzi sobie równie dobrze z albumami we flac'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 dzieki wielkie zaraz sprawdze Easy CD-DA Extractor (nie zmienia nić w jakosci pliku tylko go dzieli??). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Easy CD-DA Extractor powinien to zrobic, wlasnie zapomnialem jak sie nazywal ten program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Jak to nie? Oczywiście, że ma. 1617782[/snapback] sprawdziłem-zgadza sie :wink: leciałem na starej wersji extractora która nie obsługiwała ape i mpc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...