msiedlin Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Kupiłem 2 lata temu router f-my Planet i już do niego trace cierpliwosć pierwszy egzemplarz po kilku miesiącach poprawnej pracy zaczął sie czesto wieszać potem padł na dobre oddałem do serwisu wymienili na nowy który pochodził takze ze 2 miesiące poprawnie i zaczął sie tak samo wieszać znieniłem firmware na najnowszy i to samo (moze te ten model routera tak ma :() :(.Co może być przyczyną ? temperaturka pracy za wysoka, w specyfikacjach wyszukałem, ze pracuje tylko od 0-40*C, a może zmodyfikować zasilacz (dodac jakiś dodatkowy kondensator filtrujący) teraz pomagają tylko wyłączenia go z pod zasilania....Prosze o pomoc . Pozdrawiam Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 może zapodaj mu jakieś aktywne chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...