SlaY^ Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam. Otóż mam taki problem. Chciałem odblokować większą ilość hz w odświeżaniu ekranu przy pomocy programu ReForce. Udało mi się, osiągnąłem 85hz, ale nie spodobało mi się, więc w tymże programie wziąłem 'remove'. Zrestartowałem komputer, a tutaj? :blink: Ostrzeżenie od monitora: Attention:81k/99hzFrequest is out of rangeOstrzeżenie pokazuje się wtedy, gdy ma się załadować ekran z napisem 'Zapraszamy', potem nie mam obrazu. Odrazu mówie, że w trybie awaryjnym nie moge zmienić odświeżania na 60hz, bo mam tylko jedną opcje 'użyj ustawień domyślnych sprzętu', która nic nie daje. Z góry dziękuje na odpowiedź. Pzdr. SlaY^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 wchodzisz w awaryjny zmieniasz rozdziałkę np na 800x600 ustawiasz odświeżanie i wstaje potem ustawiasz co chcesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY^ Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 wchodzisz w awaryjny zmieniasz rozdziałkę np na 800x600 ustawiasz odświeżanie i wstaje potem ustawiasz co chcesz ;] 1613407[/snapback] Zmieniłem rozdziałke w Awaryjnym na 800x600 i nadal nie moge zmienić odświeżania :( Nadal pisze 'użyj domyślnych ustawień sprzętu' Help :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) wywal sterowniki od karty graf ;] jemu chyba o to chodzilo ze jak odpalisz w awaryjnym i dasz 800x600 to bedziesz juz mógl normalnie uruchomic kompa ;] Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez N2O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 jemu chyba o to chodzilo ze jak odpalisz w awaryjnym i dasz 800x600 to bedziesz juz mógl normalnie uruchomic kompa ;] 1614534[/snapback] A jak nie to pozostanie nieśmiertelny tryb 640x480 ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam. Otóż mam taki problem. Chciałem odblokować większą ilość hz w odświeżaniu ekranu przy pomocy programu ReForce. Udało mi się, osiągnąłem 85hz, ale nie spodobało mi się, więc w tymże programie wziąłem 'remove'. Zrestartowałem komputer, a tutaj? :blink: Ostrzeżenie od monitora: Attention:81k/99hzFrequest is out of rangeOstrzeżenie pokazuje się wtedy, gdy ma się załadować ekran z napisem 'Zapraszamy', potem nie mam obrazu. Odrazu mówie, że w trybie awaryjnym nie moge zmienić odświeżania na 60hz, bo mam tylko jedną opcje 'użyj ustawień domyślnych sprzętu', która nic nie daje. Z góry dziękuje na odpowiedź. Pzdr. SlaY^. 1613347[/snapback] Samo sie przestawilo na 100 Hz ?? :) Jakis blad w tym programie ReForce, tak jak mowili tylko w trybie awaryjnym sie da cos zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY^ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Nie pomogło :( Help :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY^ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ok, już działa. Przywróciłem System B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ok, już działa. Przywróciłem System B) 1615773[/snapback] Nie trzeba bylo, wystarczylo w awaryjnyn odinstalowac sterowniki od karty, wtedy windows nie mial by nic dogadania i wystartowal by na standardowym VGA ;) , dajesz sie billowi ladowac w pupala :) (szybko sie poddajesz) ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...