pcmaniaczek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) jak sie pozbyć kod regionu ??? próbowałem dvd region kiler ale wtedy powerd dvd sie zawiesza i jest blue screen :| druga sprawa : power dvd nie może odtwarzać płyt dvd , pisze że error z winy tv out czy jakoś tak :| inny program do dvd wyświetla błąd : The content of this dvd is protected by microviosion, your system doesn't satisfy macrovision parameters.impossible to playback dvd Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez pcmaniaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 zainstalowałem WIN dvd i sytuacja sie troche zmieniła ... idzie dźwięk ale nie ma obrazu,obraz jest czarny .... jak w trakcje odtwarzania dam stop to wtedy na ułamek sekundy jest widoczny obraz ..... może to wina zbyt słabego pc ??? P3 667 MHZ , 128 mb ram,win xp proff,riva tnt 2 32 mb .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ok jużdziała :) wgrałem power dvd jakiś starszy i wgrałem detonatory do rivy tnt 40.72 bo przedtem były sterowniki systemowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...