chrisxx Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zapraszam na internetowe prawybory prezydenckie www.PrezydentPolski.pl Ps. dajcie znajmomym ten adres :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Cos czuje ze ludzie z jakiegos sztabu wyborczego zaklikaja twoja sonde na smierc . Takie cos jest malo wiarygodne . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata11 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 mysle ze powinna tam byc jescze opcja : nie glosuje na nikogo .. pewnie sporo ludzi ja wybierze np ja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 fajny pomysł z tym jednym głosem :) raz oddałem glos i ban hehe a co jak mam neo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 fajny pomysł z tym jednym głosem :) raz oddałem glos i ban hehe a co jak mam neo :lol: 1622494[/snapback] Bedzie sie komus chcialo bezsensownie i bezowocnie wylaczac i wlaczac neo? Watpie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisxx Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Bedzie sie komus chcialo bezsensownie i bezowocnie wylaczac i wlaczac neo? Watpie.. 1623051[/snapback] A jednak, juz byla taka jedna osoba, w 2h na Podrzyckiego oddala ok 100 glosow...ale takie rzeczy widac golym okiem (ten sam OS, przegladarka itp) i jej glosy zostaly usuniete. Poza tym jednym incydentem na szczescie ludzie podchodza do tego pozytywnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...