f1zZ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 chociaz banalny ale nie wiem co z tym zrobic, problem jest nastepujacy; wlaczam instalacje pcsuite 110 pl, i w czasie instalowania instalshield minimalizuje sie do paska zadan i juz go nie mozna przywrocic. :huh: system to win xp z sp2 :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ale powinien sie instalowac dalej i na koniec zostaniesz powiadomiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 no czekam z 10 min i nic, wiec raczej nie jest w porzadku, inne instalki dzialaja poprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Może uszkodzona instalka... Spróbuj ją pobrać z innego mirrora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 probowalem nawet w innym jezyku, to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 miałem podobny problem, u mnie pomogło zainstalowanie w trybie awaryjnym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...