Sponsor Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC-mam tą kartę i przez nią musze uruchamiać kompa 2 razy tj. za pierwszym razem komp się włacza i za sekundę wyłacza a za drugim juz działa normalnie, a jak wyciągne karte to odpala się za pierwszym razem. Może to nie jest męczące ale irytujące... Mam XP pro i systemowe sterowniki. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC-mam tą kartę i przez nią musze uruchamiać kompa 2 razy tj. za pierwszym razem komp się włacza i za sekundę wyłacza a za drugim juz działa normalnie, a jak wyciągne karte to odpala się za pierwszym razem. Może to nie jest męczące ale irytujące... Mam XP pro i systemowe sterowniki. Z góry dzięki za pomoc. 1615453[/snapback] Zmien slot karty, jak nic nie da to zmien karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Jusz wszystko działa poprawnie. B) Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Sponsor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...