limerro Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 hej :) ostatnio czytalem cos o regeneracji wiatrakow - smarowanie konkretnie olejem silnikowym lub oliwa do maszyn:) to mam pytanie do osoby ktora wlasnie tak zniwelowala halas wiatraka w kompie:) gdzie wstrzyknac ten olej (prosze o jakis rysunek albo fotki badz dokladniejszy opis niz tylko wstrzyknac olej ;) ja to wstrzyknalem na tyl wiatraka pod naklejke gdzie oska wiatraka byla zablokowana taka blaszka (nie wiem jak sie to fachowo nazywa moze trzpien ;) z przodu jest naklejka z logo wiec nie dalo sie wstrzyknac:) a moze trzeba sciagnac plastyk z lopatkami i zostawic sam silniczek??? i need help:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 wstrzykiwalwes w dobre miejsce :) widocznie Twoj wentylatorek juz tak ma ze jest glosny :( jakbys chcial rozbierac wentylatorek to zerknij tu http://shadow1online.w.interia.pl/artykuly.html - Frankenstein, czyli przywrócenie wentylatora do 'życia' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 wielkie dzieki benek no domyslam sie ze w dobre miejsce bo innego praktycznie nie znalazlem :) wiatrak teraz dziala ciszej - na poczatku po wstrzyknieciu to zadnej poprawy nie bylo a patrzac na miejsce gdzie to wstrzyknalem to za bardzo nie wiem gdzie niby ten olej mialby sie rozlac i naoliwic mechanike silinczka :-/ zobacze jeszcze jutro :) btw to nie chodzil tak tragicznie tylko ze czasami troche halasowal cos jakby skrzypienio-trzeszczenio-wiercenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 a link nie dziala :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 mi dziala :o (ale czasem tez nie dzialal) :( w razie co to wejdz "od kuchni" :lol: http://news.free4web.pl/PokazNews.jsp?u=32196&n=34711 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 viva benek!! trza bylo od razu podac wejscie od kiczyn :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 swietny poradnik:) no a ja wlasnie nie rozbralem tego do konca tylko wstrzyknalem na ta oske - moze to byl pic na wode :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...