Skocz do zawartości
limerro

regeneracja wiatraka ;)

Rekomendowane odpowiedzi

hej :) ostatnio czytalem cos o regeneracji wiatrakow - smarowanie konkretnie olejem silnikowym lub oliwa do maszyn:) to mam pytanie do osoby ktora wlasnie tak zniwelowala halas wiatraka w kompie:) gdzie wstrzyknac ten olej (prosze o jakis rysunek albo fotki badz dokladniejszy opis niz tylko wstrzyknac olej ;) ja to wstrzyknalem na tyl wiatraka pod naklejke gdzie oska wiatraka byla zablokowana taka blaszka (nie wiem jak sie to fachowo nazywa moze trzpien ;) z przodu jest naklejka z logo wiec nie dalo sie wstrzyknac:) a moze trzeba sciagnac plastyk z lopatkami i zostawic sam silniczek??? i need help:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielkie dzieki benek no domyslam sie ze w dobre miejsce bo innego praktycznie nie znalazlem :) wiatrak teraz dziala ciszej - na poczatku po wstrzyknieciu to zadnej poprawy nie bylo a patrzac na miejsce gdzie to wstrzyknalem to za bardzo nie wiem gdzie niby ten olej mialby sie rozlac i naoliwic mechanike silinczka :-/ zobacze jeszcze jutro :) btw to nie chodzil tak tragicznie tylko ze czasami troche halasowal cos jakby skrzypienio-trzeszczenio-wiercenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...