Luizyt Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Polećcie mi jakiś czat z normalnymi dziewczynami które nie zaczynają od "skąd kikasz" bo już mnie to dobija. Taki normalny a nie o kompach:) Albo pytają sie jak mam na imie i ile mam lat jak jest w nicku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Polećcie mi jakiś czat z normalnymi dziewczynami (...))takowy nieistnieje :lol: :lol: zamiast siedziec przed kompem lepiej wyjsc do ludzi na imprezy tam takie przypadki niewystepuja bo siedza w tym czasia na chatach :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Polećcie mi jakiś czat z normalnymi dziewczynami (...))takowy nieistnieje :lol: :lol: zamiast siedziec przed kompem lepiej wyjsc do ludzi na imprezy tam takie przypadki niewystepuja bo siedza w tym czasia na chatach :lol: :lol: Swiete slowa czlowieku !! :D Luizyt lec do baru lub na jakas duza dyskoteke ....Tam juz na samym wejsciu panny tylko sie czaja na chlopakow .No chyba ze wejdziesz z klawiatura pod pachą.... :lol: to zapomnij o dupeczkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Jasne... Tylko ja mam praktyki i musze siedzieć 6 godzin to sie nudze a to forum przeczytałem już chyba całe i reszte stron jakie mnie interesowały.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Sprobuj w wyszukiwarce wp lub onetu poszukac : ''chat'' Powinno znalezc co nieco ....Ale pewnie i tak juz to sprawdzales ...Pozdrowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...