Skocz do zawartości
slayne

Nagrywarka SONY

Rekomendowane odpowiedzi

w selgrosie jest promocja i sony CRX195A1 40/12/48 kosztuje ponizej 200. Kto coś wie o tej nagrywarce niech sie wypowie. czy warto jak chodzi czy jest cicha i w ogole bo za taką kaske to bym sobie wziął bo jade na jakims COMBO AOPEN 6/4/4/24

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

q.... w Krakowie juz nagrywarek nie bylo o 6:05 :( ale babka mnie rozmieszyly bylo nagrywarek sztuk 11 (jedenascie :)). Na caly Krakow i oni planowali promocje na 3 dni hehehe ale fajnie sie rozmawialo z kierownikiem :). Jeden kolo wzial 8 :)). Ja bylem piaty myslalem ze go udusze eehehee, ale nic odpuscilem sobie, chociaz kolo zebral sporo ciekawych epitetow od oczekujacych tak jak ja klinetow :)

Pozdrofka

Davidian

A jak bylo w innych miastach ?? tez sladowe ilosci ??Kupil ktos wiecej niz jedna ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

q.... w Krakowie juz nagrywarek nie bylo o 6:05 :( ale babka mnie rozmieszyly bylo nagrywarek sztuk 11 (jedenascie :)). Na caly Krakow i oni planowali promocje na 3 dni hehehe ale fajnie sie rozmawialo z kierownikiem :). Jeden kolo wzial 8 :)). Ja bylem piaty myslalem ze go udusze eehehee, ale nic odpuscilem sobie, chociaz kolo zebral sporo ciekawych epitetow od oczekujacych tak jak ja klinetow :)

Pozdrofka

Davidian

A jak bylo w innych miastach ?? tez sladowe ilosci ??Kupil ktos wiecej niz jedna ??

Tak musialo byc. Wirtualne promocje. Nie ma co liczyc na takie okazje. Ja zapomnialem, ale i tak bym nie dostal, bo na 6 bym nie wstal. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocław brak podobno nie byłu juz przed 7.00 pytałem ile mieli sztuk to powiedzieli tylko ze dużo

tylko czekać jak "nie wiadomo skąd" giełdę zaleje fala soniaczy

szkoda gadać a ja pojechałem o 14 i myślałem ze jeszcze dostane

q.... ale chamstwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...