slayne Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 w selgrosie jest promocja i sony CRX195A1 40/12/48 kosztuje ponizej 200. Kto coś wie o tej nagrywarce niech sie wypowie. czy warto jak chodzi czy jest cicha i w ogole bo za taką kaske to bym sobie wziął bo jade na jakims COMBO AOPEN 6/4/4/24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 slyszale, ze sony nie robi sama nagrywarek, tylko drukuje logo na noname'ach. czasem sa dobre, czasem kiepskie. ja nie uzywalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 chyba znalazłem na czym jest zbudowana to prawdopodobnie LITEON LTR-40125W a to chyba dobra nagrywarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 to chyba dobrze! normalnie sonki sa troszke drozsze niz ich odpowiednicy bez logo. jak za 200 to b.dobry zakup. nie wiesz, czy to tylko u ciebie w selgrosie, czy w calej pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 podobno w całe polsce w łodzi napewno tez bo na ulotce pisze: ŁÓDŹ ul. Rokicińska 190 a ja jeszcze troche poszukam w sieci o niej a jak ci si chce to sobie poczytaj na http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?r...=129&page=Intro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 thx, pojade sprawdzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 ale promocja bedzie tylko 29.11, 30.11 i 1.12.2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 aaaa. juz sie ubieralem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 q.... w Krakowie juz nagrywarek nie bylo o 6:05 :( ale babka mnie rozmieszyly bylo nagrywarek sztuk 11 (jedenascie :)). Na caly Krakow i oni planowali promocje na 3 dni hehehe ale fajnie sie rozmawialo z kierownikiem :). Jeden kolo wzial 8 :)). Ja bylem piaty myslalem ze go udusze eehehee, ale nic odpuscilem sobie, chociaz kolo zebral sporo ciekawych epitetow od oczekujacych tak jak ja klinetow :) Pozdrofka Davidian A jak bylo w innych miastach ?? tez sladowe ilosci ??Kupil ktos wiecej niz jedna ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 q.... w Krakowie juz nagrywarek nie bylo o 6:05 :( ale babka mnie rozmieszyly bylo nagrywarek sztuk 11 (jedenascie :)). Na caly Krakow i oni planowali promocje na 3 dni hehehe ale fajnie sie rozmawialo z kierownikiem :). Jeden kolo wzial 8 :)). Ja bylem piaty myslalem ze go udusze eehehee, ale nic odpuscilem sobie, chociaz kolo zebral sporo ciekawych epitetow od oczekujacych tak jak ja klinetow :) Pozdrofka Davidian A jak bylo w innych miastach ?? tez sladowe ilosci ??Kupil ktos wiecej niz jedna ?? Tak musialo byc. Wirtualne promocje. Nie ma co liczyc na takie okazje. Ja zapomnialem, ale i tak bym nie dostal, bo na 6 bym nie wstal. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ja mam Sony CRX175A i chodzi jak burza :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ja mam Sony CRX175A i chodzi jak burza :twisted:Chwal sie i denerwuj innych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Spoko Sony akurat promocje na nagrywary robi często ja swoją też tak kupilem za 230 zł :D 2 miechy później w MediaM za 399 :twisted: też pisało PROMOCJA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 a nie wiecie czy są jeszce we Wrocławiu?? Chciałem się wybrać w sobotę ale może nie będzie po co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Wrocław brak podobno nie byłu juz przed 7.00 pytałem ile mieli sztuk to powiedzieli tylko ze dużo tylko czekać jak "nie wiadomo skąd" giełdę zaleje fala soniaczy szkoda gadać a ja pojechałem o 14 i myślałem ze jeszcze dostane q.... ale chamstwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 slayne sam bym kupił kilka jakbym miał kasę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 szkoda gadac chciałem jakies 10 sztuk kupić na allegro by poszły za 250-260 zresztą z tego co widze to kolesie powystawiali wczesniej a ciekawy jestem czy zdążyli kupić dla swoich klientów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ngrwara jest spoko mój kumpel ją ma Ładnie chodzi na 23 przegrania ani jednej nie spaliłą płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja mam Sony CRX175A i chodzi jak burza :twisted:Chwal sie i denerwuj innych...A ja mam Sony CRX185A i też chodzi jak burza :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...