wladzia Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Hey.Czy moze mi ktos zagwarantowac ze w neostradzie do limitu liczy cie tylko downolad,bo jak np korzystam z emula nie moge doliczyc sie pobranyc danych, gina pokazne mb.Nie wiem co mam robic :mur: a tak wogole czy ktos moze mi napisac jak skonfigurowac najlepiej emule pod 512 bede wdzieczna za jakiekolwiek rady Edytowane 24 Września 2005 przez wladzia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Hey.Czy moze mi ktos zagwarantowac ze w neostradzie do limitu liczy cie tylko downolad,bo jak np korzystam z emula nie moge doliczyc sie pobranyc danych, gina pokazne mb.Nie wiem co mam robic :mur: a tak wogole czy ktos moze mi napisac jak skonfigurowac najlepiej emule pod 512 bede wdzieczna za jakiekolwiek rady 1665895[/snapback] TP ci to gwarantuje, nie slyszalem jeszcze zeby ktos skarzyl sie, ze wyslane dane zmniejszaja mu limit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 wysylanei danych nic nie robi z limitem to wiem na pewno, wysylalem juz mnoga ilosc danych nocami i nie bylo nigdy zadnego problemu :) co do samej neo to lacze jest w porzadku, nie ma blokady portow pod torrenta czy emula, wszystko pieknie dziala tylko pozostaje kwestia firewalla :) co do tepsy to jest drogo i sa limity, ale moim zdaniem lacza sa solidne, zawsze wyciagna max, o ile z drugiej strony kabelkatyle poleci :D nigdy ale to nigdy nie mialem z tym problemu. dla mnie jedyna wada neo sa te glupie limity oraz troche za duza cena :angry: jest jeszcze cos, te smieszne modemy na usb bardzo ale to bardzo obciazaja plyte glowna gdyz pobieraja non stom maxymalnie duzo fazy z usb, tykle ile to tylko przez usb moze poleciec. to samo powiedzialm mi monter z tpsa, to samo znajomi ze sklepu z komputereami :huh: dlatego ja sam uzywam routera d-linka i wsio pieknei smiga, nie trzeba czekac az neo sie polaczy :D no i mozna neo podzielic ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...