BiAłY Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 A wiec zainstalowałem ten program tylko teraz mam pytanie jak z tego korzystac?? Bo nie wiem :oops: . Bardzo prosze orade jak poustawiac i jak zaczac pobierac pierwsze pliki :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Po pierwsze: uzyj opcji SZUKAJ Po drugie: pomyliłeś forum, ten wątek nadaje się na forum Oprogramowanie a nie Gry!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 www.hub.any.pl albo wpisz w jakas wyszukiwarke direct connect to zobaczysz taaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaa liste stron z opisami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Po prostu dajesz "PUBLIC HUBS" wybierasz z listy jakis i lczysz sie z nim. Nastpnie dajesz uzytkownika i po zaladowaniu jeg list patrzysz co ma i zgrywasz sobie (jak ci nie wejdzie jakis hub albo users to sie nie przejmuj za ktoryms razem zaskoczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 http://pdz.pl polecam lekture FAQ itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a ja bede oryginalny :P hub.miniportal.pl wejdz tutaj w instrukcje - pelen kurs obslugi zwyklego NMDC. ale ja polecam DC++ - wiecej funkcji i czytelniejsze (wedlug mnie) a w dodatku w pozniejszym stadium rozwoju Twoich wizzyt na DC bedziesz mogl ustawic rozne nicki na rozne huby - NMDC tego nie ma w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a ja mam z innej beczki, jak to coś rozwalic ? kolesie w sieci stawiaja to zeby miedzy soba (!) filmy wymieniać i niedociera do nich ze to _strasznie_ wali transfer. Jak to shakować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a ja mam z innej beczki, jak to coś rozwalic ? kolesie w sieci stawiaja to zeby miedzy soba (!) filmy wymieniać i niedociera do nich ze to _strasznie_ wali transfer. Jak to shakować ? Własnie dobrze zadane pytanie jak to rowalic ? u mnie w siecie stawiaja tego kazdy swoj bo che byc tam adminem a wszyscu jedno hale udostepniaja sciagaja filmy ktorych wogole nie ogladaja ale oni musza sciagac bo nowosc ! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 rozwalic to ciezko - tak wlasnie ominalem admina kablowki ;) a wiec sytuacja wyglada tak: dane nie ida bezposrednio po serku tylko miedzy userami. wiec nawet jak zblokujesz porty huba to userzy lacza sie dalej - polaczenia bezposrednie sa na innych portach niz sam hub i kazdy swoje porty ustala osobiscie. wiec nawet jak zrobisz disconnect huba to polaczenia zostaja dalej. a najlepsze jest to ze jak maja od siebie kilka plikow w kolejce to one dalej sie ciagna - nietylko ten aktualny w trrakcie rozlaczenia... ktos nad tym troche pomyslal;) milej zabawy zycze adminom ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 grrrrrr jak nie mozna po dobroci to trzbea jakiegoś hdkila zapuscić do sieci ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...