nuras_en Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam! Otóż z musiałem przeinstalować Windowsa. Wszystko szło ładnie pięknie instalacja bla bla blaa... No i zaczynam instalować stery. Zainstlowałem od płyty itp no i teraz chcę zainstalować jakieś do mojej grafiki (Radeona GB 9550) Ale zaczynają się schody gdyż po zainstalowaniu steroników i uruchomieniu ponownie komputera w momencie gdy powinien wchodzić do windowsa wyłącza mi się monitor :blink: Dzwięk intro jest wszytsko działa nawet mogę wyłączyć komputer za pomocą "zamknij" (z pamięci jechałem :P) No i działa ale monitor jak był wyłączony tak jest. Instalowałem już ster standardowe oraz Omegi i na każdych jest to samo? A bez sterów jest wsio dobrze. Zaznaczam, że monitor wyłącza się w momencie wejścią do Windowsa... Bardzo proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam! Otóż z musiałem przeinstalować Windowsa. Wszystko szło ładnie pięknie instalacja bla bla blaa... No i zaczynam instalować stery. Zainstlowałem od płyty itp no i teraz chcę zainstalować jakieś do mojej grafiki (Radeona GB 9550) Ale zaczynają się schody gdyż po zainstalowaniu steroników i uruchomieniu ponownie komputera w momencie gdy powinien wchodzić do windowsa wyłącza mi się monitor :blink: Dzwięk intro jest wszytsko działa nawet mogę wyłączyć komputer za pomocą "zamknij" (z pamięci jechałem :P) No i działa ale monitor jak był wyłączony tak jest. Instalowałem już ster standardowe oraz Omegi i na każdych jest to samo? A bez sterów jest wsio dobrze. Zaznaczam, że monitor wyłącza się w momencie wejścią do Windowsa... Bardzo proszę o pomoc! 1617784[/snapback] Uruchom w trybie awaryjnym i przestaw we wlasciwosciach sterownika rozdzielczosc i odswierzania na takie jakie obsluguje twoj monitor (pewnie trzeba zmienjszyc samo odswierzanie) i odpal kompa jeszcze raz... nie wykryl poprawnie monitora i nie ustawil parametrow - takie sa efekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Dzięki była to połowa sukcesu. Gdy włączyłem na trybie awaryjnym komp nie wykrył zainstalowanych sterów przez co nie mogłem zmienić odświeżania. Podłączyłem stary monitor (CRT) i na normalnym zmieniłem odświeżanie. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...