izet Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam, Jestem zainteresowany kupnem laptopa, a jako że dużo czasu spędzam grając w różnego rodzaju gra chciałbym, żeby nadawał się przede wszystkim właśnie do tego. Duży wyświetlacz (najlepiej 17), mocny procesor, dobra karta graficzna i WiFi. Osobiście na sprzęcie znam się średnio, dlatego prosiłbym o pomoc w tej kwestii. Czy lepiej zainwestować w zwykłego P4 czy Centrino? Jakiej firmy notebook cieszą się największym powodzeniem? Które są stosunkowo tanie czyli jakość/cena. Co moglibyście polecić w przedziale cenowym 5-8 tysięcy. Zastanawiałem się nad Alienware Area-51m 7700. Kwestia sprowadzenia tego do Polski. Na sirius.pl sprzet ten kosztuje ponad 12tysięcy, podczas gdy w USA można go dostać za 2 tysiące dolarów, czyli cenę o połowę niższą. Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam :D Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez izet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Polecam Centrino... hardcorowy procek... tylko UT stary chodzi mi na tym 2x szybciej ;/ i nie wiem czemu... obstawiam 2 MB cache... reszta gier jest okej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorinado Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Jak Ci tak nie zależy na tej 17" ( co to za laptop z 17 ... ) to polecam ASUS A6VA+ dołóż sobie 512 RAM. Jak Ci zostaną pieniądze to możesz sobie jeszcze dysk wymienić na 7200 rpm. Oczywiście że Centrino ... Piecyków nie chcemy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...