Snooze Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Cos sie dzis stalo z moim telefonikiem nie moge wlaczyc zadnej gry. Da sie dac na "dalej" i wtedy gram jakas poprzednia gierke i nawet jak sie skuje to jest od poczatku a jak daje na "nowa gra" to wtedy nic sie nie dzieje albo pojawia sie pusty ekran i tylko"c" ratuje ;. Mam kabelek MBus/Fbus ktos ma jakies pomysly ?? Do admina nie przenos mi odrazu tego tematu bo nie ma sie gdzie z takim czyms zwrocic a tu wiele osob zaglada z gory thx w koncu komy to tez hardware nie ? :P z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Cos sie dzis stalo z moim telefonikiem nie moge wlaczyc zadnej gry. Da sie dac na "dalej" i wtedy gram jakas poprzednia gierke i nawet jak sie skuje to jest od poczatku a jak daje na "nowa gra" to wtedy nic sie nie dzieje albo pojawia sie pusty ekran i tylko"c" ratuje ;. Mam kabelek MBus/Fbus ktos ma jakies pomysly ?? Do admina nie przenos mi odrazu tego tematu bo nie ma sie gdzie z takim czyms zwrocic a tu wiele osob zaglada z gory thx w koncu komy to tez hardware nie ? :P z gory thxNo to chyba nie to forum. Mozesz mi powiedziec co ma telefon wspolnego z podkrecaniem modyfikacjami i sprzetem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Stary dawniej byla www.elektroda.pl a teraz gdzie mam o takim problemie napisac ?? Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto bedzie mi w stanie pomoc na tym forum ;;-- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Stary dawniej byla www.elektroda.pl a teraz gdzie mam o takim problemie napisac ?? Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto bedzie mi w stanie pomoc na tym forum ;;--na tym forum raczej nie :twisted: jak dash to na oslej to raczej na pewno ktos ci pomoze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 hmm może to dlatego że procek ci się przegrzewa wejdź na www.chlodzenienokii3330.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Poszukaj jakiegos forum o telefonach komorkowych http://www.iguanamobile.com/ a forum http://www.iguanamobile.com/forum/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Wcisnij Ctrl + Alt + Del /jak nie pomoze to wymij i wlooz baterie/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 malo mi pomogliscie ale i tak dzieki :P Czy jest tu jakis guru telekomunikacyjny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 na www.fkn.pl maja forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 jak tak ci zależy na tych gierkach to sprzedaj nokie kup sobie GameBoy Advance bedziesz miał wyruchaną konsolkę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Wlacz/Wylacz telefon. Wyjmij baterie. Zresetuj ustawienia telefonu. To dzieje sie tylko w menu Gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 tak to jest jak sie ma kabelek ze stadionu/gieldy :) mam podobny problem..... tyle ze kabelek od 3310 pasuje do 3310/3330/3410/5510 .. przynajmjiej na tych tel sprawdzalem........ ja mam 5510... i od uzywania kabelka.. od pewnego czasu telefonik sam mi sie resetuje.. lub poprostu zawiesza podczas sluchania mp3 :( chamstwo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Wylaczanie i wlaczanie nic nie daje caly czas jest to samo nie da sie nic wlaczyc na "nowa gra". Kto wie moze to i od tego kabelka...tylko co z tym teraz zrobic ?? Ja tak czesto nie giercuje ale pasuje zeby to bylo sprawne...moze bede go chcial sprzedac albo cos ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Tylko gierki nie dzialaja ale np jak dam snake'a na "dalej" to dziala. Przywracania ustawien fabrycznych tez juz probowalem i to zaraz jak to sie stalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Niech w serwisie na miejscu wymienia firmware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Niech w serwisie na miejscu wymienia firmware. nie zapomnij wziac ze 100 zl na rachunek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Za co za wymiane firmware'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Oddalem juz telefonik i mi przysla za ok 2 tyg...prawdopodobnie wystarczy tylko soft zmienic ale cuz...ja sam nie chcialem zmieniac bo wkonczu mam na gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Snooze: I nie dogadales sie zeby na miejscu wymienili firmware i dopiero zostawic jesli to nie to? Chyba nie probowales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ta facia ktorej to dawalem nie ma zadnego zaplecza ona tylko sprzedaje...nawet telefonu nie umiala wlaczyc :( nie bylo szans musiala wyslac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Acha chyba ze tak...Rozumiem ze punktu z prawdziwego zdarzenie nie ma w Twojej okolicy. Coz to poczekasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...