Skocz do zawartości
Snooze

Nokia 3330 problem

Rekomendowane odpowiedzi

Cos sie dzis stalo z moim telefonikiem nie moge wlaczyc zadnej gry. Da sie dac na "dalej" i wtedy gram jakas poprzednia gierke i nawet jak sie skuje to jest od poczatku a jak daje na "nowa gra" to wtedy nic sie nie dzieje albo pojawia sie pusty ekran i tylko"c" ratuje ;. Mam kabelek MBus/Fbus ktos ma jakies pomysly ?? Do admina nie przenos mi odrazu tego tematu bo nie ma sie gdzie z takim czyms zwrocic a tu wiele osob zaglada z gory thx w koncu komy to tez hardware nie ? :P z gory thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos sie dzis stalo z moim telefonikiem nie moge wlaczyc zadnej gry. Da sie dac na "dalej" i wtedy gram jakas poprzednia gierke i nawet jak sie skuje to jest od poczatku a jak daje na "nowa gra" to wtedy nic sie nie dzieje albo pojawia sie pusty ekran i tylko"c" ratuje ;. Mam kabelek MBus/Fbus ktos ma jakies pomysly ?? Do admina nie przenos mi odrazu tego tematu bo nie ma sie gdzie z takim czyms zwrocic a tu wiele osob zaglada z gory thx w koncu komy to tez hardware nie ? :P z gory thx

No to chyba nie to forum. Mozesz mi powiedziec co ma telefon wspolnego z podkrecaniem modyfikacjami i sprzetem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary dawniej byla www.elektroda.pl a teraz gdzie mam o takim problemie napisac ?? Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto bedzie mi w stanie pomoc na tym forum ;;--

na tym forum raczej nie :twisted:

jak dash to na oslej to raczej na pewno ktos ci pomoze :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to jest jak sie ma kabelek ze stadionu/gieldy :) mam podobny problem..... tyle ze kabelek od 3310 pasuje do 3310/3330/3410/5510 .. przynajmjiej na tych tel sprawdzalem........ ja mam 5510... i od uzywania kabelka.. od pewnego czasu telefonik sam mi sie resetuje.. lub poprostu zawiesza podczas sluchania mp3 :( chamstwo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wylaczanie i wlaczanie nic nie daje caly czas jest to samo nie da sie nic wlaczyc na "nowa gra". Kto wie moze to i od tego kabelka...tylko co z tym teraz zrobic ?? Ja tak czesto nie giercuje ale pasuje zeby to bylo sprawne...moze bede go chcial sprzedac albo cos ;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi