_nc_ Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 wiem do czego słuzy tester ale chodzi mi o różnice w składzie orginalnego perfumu a w testerze . Który trwalszy ? prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Testery masz wystawione w drogeriach/sklepach bys mogl sobie sprawdzic zapach przed zakupem :) dlatego z reguly maja trwalszy zapach (na zachete :P), moga jeszcze nie miec korka (bo i tak by sie zgubil pewnie :P) i opakowania, no i teoretycznie sa nie do kupienia ;P. A co do skladu to raczej ci nikt nie powie - tajemnica producenta ;) Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez MIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 dziekuje. odpowiedz w pełni mnie zadowalająca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...