Gość _ANTEK_ Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 no wiec znalazlem jeden temat zwiazany z tym topiciem ale nic nie zrozumialem :/ zamieszczam opis z ksiazki User's Guide, ale to potem. teraz wyjasnie co chce zrobic. otoz z plyty glownej chce wyprowadzic dwa gniazda : audio i mic czyli podlaczyc sluchawki z mikrofonem. w instukcji obslugi narysowane sa 2 mozliwosci ale ktory jest do tego co chce zrobic to nie wiem. KLIK a teraz drugie. jak mam to podlaczyc ? da sie kupic takie piny gdzies ? bo kabel to bedzie zwyczajna tasma chyba ... pomocy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 piny, tzn właściwie gniazdka na piny, da się kupić w elektronicznym. ja proponuję jednak prostsze rozwiązanie. obydwa gniazda frontpanelu podłącz wtyczkami typu TRS 1/8 (mały dżek) do odpowiednich gniazd w karcie dźwiękowej. w gniazdo 'out' możesz wpiąć też rozgałęźnik, żeby móc podłączyć słuchawki i głośniki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 czy przypadkiem nie strace dzwieku stereo przez ten rozgaleznik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 nie stracisz. rozgłęźnik można kupić, lub wykonać samemu. z 1 wtyczki wysyła się taki sam sygnał stereo do 2 gniazd. do jednego wpinamy słuchawki, do drugiego głośniki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 a przeciez w nowszych obudowach sa wyjscia audio i mic i da sie podpiac pod plyte... ale skoro mi tak radzicie to tak zrobie zaraz do sklepu sie udam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 nikt przecież nie zabrania Ci podłączać panelu do płyty ;] myślę jednak, że tak jak napisałem wyżej, będzie łatwiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 zrobilem tak jak mowiles Kedzil i wszystko cyka jak nalezy :) dzieki za pomoc aha i postaram sie zapodac niedlugo jakies fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...