Gość Pioorek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam. sprzet jak z podpisu - kupilem sobie 512 mb ddr kingstona, i po wsadzeniu ich do gniazdka na ramy, cos sie spalilo... dymu bylo w ch*j, smrod tez. Komp sie nie chcial odpalic (czasem winda sie juz ladowala, ale komp sie restartowal sam). Podczas uruchamiania kompa po spaleniu, widac bylo nazwe procka. Czyli procek sprawny, karta grafiki tez, bo w ogole nie smierdziala. Wiec - pamieci! prawdopobobnie sie spalily... i teraz: czy to sie pamieci spalily, czy tylko wejscie na pamiec? Po spaleniu sie ramow, wsadzilem moje stare wczesniej uzywane, i nic nie chcialo odpalic. Czy te stare pamieci sie spalily tez, po wsadzeniu ich z powrotem do spalonego gniazda? Co zrobic, aby uniknac ponownego spalenia? Pomocy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.agh Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Sprawdzałeś zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Kupilem nowy nawet, i nic... watpie aby nowy zasilacz nie dzialal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Nowy.. codegen? Masz sporo wypisane w sigu ale brak nazwy zasilacza. Jaki to model i ile watow? Odkad spalilo mi sie pare zasilaczy low-endowych inwestuje bardziej w zasilacz markowy niz w sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 codegen 350 w... tylko taki znalazlem. Wiem ze sa kiepskie. ale o wymieanie zasilki komp zachwywal sie tak jak po speleiu sie ramow wczesniej. Czyli zasilka tutaj nie bardzo ma do rzeczy ja mysle. W kazdym razme, po wymienie zasilki na jakokolwiek kmp owinien ruszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...