Adamek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Od jakiegoś czasu mam nowa kartę grafiki nVIDIA FX6600. Kiedy włączam moją ulubioną grę (Flight Simulator 2004), zaczynają się problemy z texturami... Na przykład - niebo staje sie czerwone i zaczyna mrugać Jako ciekawostke mogę dodać że nie dzieję się to zawsze. Czasami problem pojawia się i znika po kilku minutach gry. Mam zainstalowane najnowsze stery 77.77 Czy macie może jeszcze jakieś pomysły co zrobić aby textury były wyświetlane poprawnie?? Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez Adamek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znaj Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Jeżeli wcześniej problem nie występował to jedynym rozwiązaniem jest usunięcie tych 77.77 i wgranie starszych sterowników i/lub na nowo DirectX 9.0c. Rozumiem, że kartę masz na AGP. Też kiedyś miałem podobny problem i zmiana sterowników pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capriman Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Cóż za mędrzec :D FX 6600 :D nie wiedziałem,że GF serii 6X00 to też FX :ploom: Rozwalają mnie tacy ludzie-pcha kase w coś o czym nie ma pojęcia,ale ma.. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...