czarecki Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam wszystki jestem tu nowy i takie tam ble ble.. :) Mam dwa pytania 1. ostatnio kupiłem karte graficzną 6800LE asusa przerobioną na 16/6 mam 512 mb ram bezimiennej i Durona 1800mhz L1 64kb i L2 64kb i widze że mi gry skaczą. czy jest to spowodowane tymże własnie procesorem??. powiedzicie co mam kupić czy nowy procesor czy też możę wiecej pamięci Pozdrawiam i czekam na sensowne odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Moze powiedz jaka to gra:) Ale na nowe gry 512Mb ramu to stanowczo za mało, i pewnie przezto skacza, procek niejest najmocniejszy ale jeszcze ujdzie do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Prawdopodobnie to procek duron to stary procesor i w dodatku kup jeszcze te 256 mb ram żeby było te 768 gdyz taka karta musi rozwinąc szkrzydła przykładem jest jeden test który widziałęm na necie kolesie testowali Radeona 9700 Pro na procku chyba athlon 1500 xp i karta krztusiła sie w grach i w 3d marku a po przesiadce na Pentiuma 4 2,53 ghz było wszystko ok tak jak muwie mocna karta graficzna rozwija skrzydła dopiero wtedy kiedy inne komponenty są wystarczająco wydajne dlatego radze zmienic procek na np Athlona 2500 lub wiecej i dołorzyc te 256 mb pamieci Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ta Gra to "Boiling Point Road To Hell" ale mniejsza o nią;) Dzieki za podpowiedz wziąłem już Bartona 2800 i 256 ram ale musze poczekać pare dni na przesyłke;) Napisze wszystko jak już bedzie siedziało w kompie, tylko że teraz boje się żę mój Modecom 350W którego kupiłem 2 dni temu wraz z tą kartą nie da rady co Wy o tym sądzicie. Boje się że wszystko pójdzie z dymem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Oj ten ModeCom z takim zestawem sobie nie poardzi mam taki zasilacz i sipisuje sie dobże ale z owiele słabszym zestawem (patrz sygnaturka) 6800 Le+ Bartek 2800+768 ramu+ pewnie ze dwa napedy i dysk nie ma szans dobże ci radze zamów Tagana minimum 420 W lub Chiefteca 450 W jest dosc tani jak na 450 W a dobry albo morzesz kupic równiez Topowera 420 W minimum oczywiscie a tu masz linki do wszytskich 1)http://zenfist.pl/z.php/products_id/58 2)http://zenfist.pl/z.php/products_id/156 3)http://zenfist.pl/z.php/products_id/48 niestety pierwszy i drugi jest drogi ale są to bardzo dobre zasilacze które powinny sobie poardzic z takim zestawem bezproblemu a oczywiscie morzesz kupic tez bardzo dobrego Chiefteca 450 W (drugi link) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...