ms-trex Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Otóż często jestem zmuszony do wprowadzania w windows własnych ustawień i preferencji, chciałem się zapytać jak można wykonywać pliki wpisów do rejestru które zmieniają w systemie odpowiednie ustawienia właśnie przez dodanie takowych wpisów do rejestru, przykładowo zamiast zmieniać konfigurację systemu w typowych zakładkach właściwości itp tworzy się odpowiedni plik rejestru który wprowadzi odpowiednie wpisy i zamieni wszystko co trzeba. Czy wie ktoś jak takie pliki rejestru się robi, i skąd mam wiedzieć gdzie w rejestrze znajdują się odpowiednie wpisy do rzeczy które chcem aktualnie zminić w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=102160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...