k2 Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Być może ten temat był porószany setki razy, ale niestety nigdy sie nie interesowałem AMD [do<span style="color:red;">[ciach!]</span> niedawno wziełem pod uwage zakupu AMD, z kasa cienko] Mam zamier kupic XP 1800. Wiec pytanie do AMD-kowców [a wiem za na tym forum jest ich naprawde sporo] Jakie macie płyty, jak sie sprawują , mozliwosci o/c itp Kazde zdanie sie dla mnie liczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 bezkonkurencyjnie Epox 8KHA+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 No wlasnie tez sie zastanawiam nad zmiana plytki jak moj Asus wroci z serwisu. I zastanawiam sie czy moze Epox, albo Soltek, moze cos innego? A moze poczekac na kt333a albo kt 400? Tylko kiedy to bedzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Jak nastawiasz sie na krecenie to faktycznie Epox 8KHA+ jest very best aczkolwiek ja mam swoje MSI i tez jestem zadowolony :P na kt 333 i ladnie kreci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 No wlasnie tez sie zastanawiam nad zmiana plytki jak moj Asus wroci z serwisu. I zastanawiam sie czy moze Epox, albo Soltek, moze cos innego? A moze poczekac na kt333a albo kt 400? Tylko kiedy to bedzie? jakie sa mozliwosci przetaktowania xp 1800 [chodzi mi o mroznik i fsb] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 k2 to do mnie? Nie mam pojecia bo nie mam dobrej plytki do krecenia i nie mam Xp :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 k2 to do mnie? Nie mam pojecia bo nie mam dobrej plytki do krecenia i nie mam Xp :( wybacz mi, ale jezeli chodzi o AMD to ejstem lekki lamerem. Czy zwykła obudowa od PIII na slocie1 [zasilacz umieszczory pionowo] bedze dobra do AMD, czy da sie włozyc WC? i czy zasilacz moze byc ten sam [wiem ze przy p4 trzeba wszystko wymieniac:(((] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Obudowa i zasilacz powinny byc dobre. tez mam zasilacz umieszczony pionowo i strasznie mi to przeszkadza, bo zaslania procka i wentyla na nim i przeszkadza w WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Być może ten temat był porószany setki razy, ale niestety nigdy sie nie interesowałem AMD [do<span style="color:red;">[ciach!]</span> niedawno wziełem pod uwage zakupu AMD, z kasa cienko] Mam zamier kupic XP 1800. Wiec pytanie do AMD-kowców [a wiem za na tym forum jest ich naprawde sporo] Jakie macie płyty, jak sie sprawują , mozliwosci o/c itp Kazde zdanie sie dla mnie liczy jeśli już kupujesz takiego proca to warto zainwestować w dobrąpłytę wg. mnie the best jest Abit KX7-333R napewno jest zajebisty do o/c i najwydajniejszy, zadna plyta nie ma tak zajebistej obslugi pamięci duzo mozliwosci o/c i latwosc dzieki soft meneu III wszystko z poziomu BIOS , warto dać te 700zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 :lol: :lol: Oczywiscie Epox 8kha+ jest cholernie stabilna i nie droga teraz moze jush ponizej 500zł :lol: :lol: http://www.in4.pl/recenzje/epox_kt266a/index.htm a tu jak rozgromila płyty na nowym chip via kt 333 http://www.in4.pl/recenzje/msi_asus_kt333/index.htm :lol: :lol: Jak zwykle wybór zależy od Ciebie. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 moze to off-topic ale mnie nadal bardzo kusi P4 1.6a 256 ram asus na iltel 845d i obudowa mode com fell V [niebieska] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Jak ma być tanio i ma się dać pokręcić :lol: to może Shuttle AK31 można za 350zł kupić mój Duron 800 poszedł na 7x143 full stabilnie regulacja FSB 100-166 napięcie do +0.275 to całkiem nieźle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...