diton Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Tak więc od pewnego czasu mam Leadteka 6800 le i jak chyba każdy kto posiada karte 6800/le próbowałem odblokować karte w riva tunerze (15.6). Vertexy sie ładnie odblokowały (przynajmniej tak mi sie wydaje), ale po odblokowaniu potoków pojawiają sie dziwne przebarwienia jak na załączonych screanach. 12 potoków i 6 vertexów 16 potoków i 6 vertexów 16 potoków i 6 vertexów 12 potoków i 6 vertexów 12 potoków i 6 vertexów 12 potoków i 6 vertexów 16 potoków i 6 vertexów wszystkie screany spakowane Wydaje mi sie, że potoki sa uszkodzone - jeżlei tak to trudno. Jak by się dało coś z tym zrobić i okazało się ze jednak nie śa uszkodzone to prosze o pomoc. Z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Wylacz dzialajace potoki i odpal karte na domyslnie zablokowanych. Efekt powinien byc wyrazniejszy. A skoro obraz sie sypie, to chyba jedyne czego mozesz jeszcze probowac, to podbicie napiecia na rdzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Wydaje mi sie, że potoki sa uszkodzone - jeżlei tak to trudno. Jak by się dało coś z tym zrobić i okazało się ze jednak nie śa uszkodzone to prosze o pomoc. Z góry dzieki 1622382[/snapback] dokładnie, potoki sa uszkodzone i nic sie z tym nie da zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diton Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 no trudno - wazne ze sie ladnie kreci :D miałbym jeszcze jedna prośbe o zrobienie biosu na 3d 1.4v i taktowania 420/920 i w 2d 1.3v 250/920 z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek149 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Troszeczke dziwne objawy na mojej starym Gainward GF 6800LE migotały textury po odblokowaniu 4 potokow.. po odblokowaniu kolejnych 4 bylo widac białe kropki .. nie wiem moze rozne objawy uszkodzonych potokow .. pozdro Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Duszek149 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...