Skocz do zawartości
diton

Leadtek 6800le - Problem Z Potokami

Rekomendowane odpowiedzi

Tak więc od pewnego czasu mam Leadteka 6800 le i jak chyba każdy kto posiada karte 6800/le próbowałem odblokować karte w riva tunerze (15.6). Vertexy sie ładnie odblokowały (przynajmniej tak mi sie wydaje), ale po odblokowaniu potoków pojawiają sie dziwne przebarwienia jak na załączonych screanach.

12 potoków i 6 vertexów

16 potoków i 6 vertexów

16 potoków i 6 vertexów

12 potoków i 6 vertexów

12 potoków i 6 vertexów

12 potoków i 6 vertexów

16 potoków i 6 vertexów

wszystkie screany spakowane

Wydaje mi sie, że potoki sa uszkodzone - jeżlei tak to trudno. Jak by się dało coś z tym zrobić i okazało się ze jednak nie śa uszkodzone to prosze o pomoc. Z góry dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie, że potoki sa uszkodzone - jeżlei tak to trudno. Jak by się dało coś z tym zrobić i okazało się ze jednak nie śa  uszkodzone to prosze o pomoc. Z góry dzieki

1622382[/snapback]

dokładnie, potoki sa uszkodzone i nic sie z tym nie da zrobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszeczke dziwne objawy na mojej starym Gainward GF 6800LE

migotały textury po odblokowaniu 4 potokow.. po odblokowaniu kolejnych 4 bylo widac białe kropki .. nie wiem moze rozne objawy uszkodzonych potokow .. pozdro

Edytowane przez Duszek149

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi