Kamilek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam, mam windę 2003 i mały problem.Otóż raz kumpel przyszedł do mnie zgrac zdjęcia z kamerery internetowej no to zainstalowałem do niej stery podłaczyłem wszystko zgrałem i luzik.Potem odinstalowałem i tutaj zaczyna sie mój głupi problem.Gdy zawsze włączam kompa to pokazuje sie komunikat o takiej treści: At least on one service or driver failed during system startup.Use Evenet Viewerto examine the event log for details.No i potem kilkam ok jest wszystko w porządku ale to jest denerwujące :) Dodam ze wchodziłem w Event Viewer i pousuwałem wszystkie komunikaty ale one i tak sie tam ukazują.Co robić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 nie usuwac tych komunikatow tylko przeczytac co tam pisze, bedzie pisalo ktora usluga nie moze wystartowac, wejdz potem w uslugi i spradz jej drzewko zaleznosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Pisze ze zrodło to Service Control Manager nie mogę go znależć, co dalej zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...