karakun Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam! Mam nagrywarkę CD-R, odtwarzacz DVD i nagrywarkę DVD wszystko chodzi elegancko, lecz gdy odłączę odtwarzacz DVD i podłacze nagrywarkę DVD to system widzi tylko Nagrywarkę CD-R. Nagrywarka DVD działa tylko wtedy gdy jest podłączana sama, chciałbym podłączyć CD-R i DVD-R żeby działały razem i próbowałem na różne sposoby i nic, może trzeba w biosie coś przestawić ale ja się nieznam na takich rzeczach. prosze o jakieś podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 przestaw zworki... a co to sa te zworki, dowiesz sie na google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karakun Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) dzięki za odpowiedź! działa już takie proste a tyle zamieszania :D Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez karakun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...